Povestea halucinantă a unei bihorence! Mama a abandonat-o acum 16 ani, iar ea a rămas însărcinată! Ce s-a întâmplat cu copilul

Raluca Ogaru   
în Reality show
11/04/2018, 18:36
Povestea halucinantă a unei bihorence! Mama a abandonat-o acum 16 ani, iar ea a rămas însărcinată! Ce s-a întâmplat cu copilul GALERIE FOTO

Bianca a fost abandonată în frig, într-o zi de 3 ianuarie 2002. Fetiţa a avut norocul de afi găsită de o femeie care îşi plimba câinele prin parc, iar aceasta a luat-o şi a dus-o la cel mai apropiat spital. De acolo a fost abandonată de o familie cu suflet mare, însă la 6 ani, rămânea din nou fără mamă.

Tânăra care fusese abandonată cu buricul netăiat a trecut prin momente cumplite în viaţa ei, însă a avut noroc de o familie iubitoare, care i-a explicat cu dragoste cum a ajuns la ei, după ce gura satului deja vuia despre istoria Biancăi. Tot ce îşi dorea fata era să îşi cunoască mama biologică, pe cea care a crescut-o iubind-o necondiţionat până în ultima clipă şi păstrându-i amintirea vie cu sfinţenie.

La 15 ani, din neatenţie, Bianca a rămas însărcinată cu iubitul ei. Era o tânără la liceu, iar lumea iar avea să vuiască despre acest”copil din flori”, însă fetei nu i-a mai păsat. A născut-o pe micuţă şi a iubit-o ca pe ochii din cap, negândindu-se o clipă să o abandoneze, chiar dacă este o mamă la liceu. Această poveste de viaţă a impresionat comunitatea locală, care o susţine acum să îşi găsească mama biologică, după cum scrie bihoreanul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×