Povestea ei a făcut înconjurul lumii, iar noi avem imaginile!Poze BOMBĂ cu Alexandra, bucureşteanca de 18 ani care a anunţat că îşi vinde virginitatea. CE OFERĂ, DE FAPT

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/12/2016, 08:26
Povestea ei a făcut înconjurul lumii, iar noi avem imaginile!Poze BOMBĂ cu Alexandra, bucureşteanca de 18 ani care a anunţat că îşi vinde virginitatea. CE OFERĂ, DE FAPT GALERIE FOTO

Alexandra, o româncă ce locuieşte în Marea Britanie, a anunţat la un post de televiziune că îşi vinde virginitatea. Cel care va oferi cei mai mulţi bani va primi o noapte de dragoste cu tînăra în vîrstă de 18 ani. Aceasta a mărturisit că a recurs la acest gest pentru a putea studia la Oxford.

„Avem foarte multe oferte de până la 2 milioane de euro, căutăm şi oferte mai mari şi o să alegem un bărbat care să fie gentleman, nu o să alegem pe oricine doar pentru o sumă de bani. Nu o să merg la întâlnire cu un bărbat care să nu arate bine”, a declarat tânăra la un post tv.

Alexandra a vorbit şi despre cum crede ea că va decurge totul: „O să mergem la hotel în Germania, o să luăm cina şi apoi, probabil seara, o să se întâmple. Îl aştept cu curiozitate, sunt foarte curioasă de ce înseamnă acest lucru şi cum este să faci dragoste. Până la urmă sunt neexperimentată, nu ştiu ce înseamnă. Nu mă interesează să merg pe drumul prostituţiei, sunt foarte inteligentă, foarte cuminte. Credem că maxim în februarie o se se întâmple totul”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×