Povestea incredibilă din spatele imaginii de la priveghiul lui Andrei Gheorghe! Ce a spus jurnalistul când a făcut-o

Raluca Ogaru   
în Reality show
23/03/2018, 14:29
Povestea incredibilă din spatele imaginii de la priveghiul lui Andrei Gheorghe! Ce a spus jurnalistul când a făcut-o GALERIE FOTO
Fotografia care tronează în La Galeria Mobius a fost făcută cu doar câteva zile înainte ca Andrei Gheorghe să moară. Buna lui prietenă, prezentatoarea Roxana Gabor-Iliescu, a povestit exact contextul în care imaginea  a fost realizată.
 
”Nu ştiu dacă ţi-ai trăit viaţa exact aşa cum ai vrut tu. Dar ştiu că cei dragi ţi-au organizat ieşirea din scenă în stilul tău!!! Fără sicriu. Fără moarte. Cu o fotografie de acum câteva zile din care glumeai cerând să ţi se spună Dumnezeu acum că ai barbă. Cu imagini cu tine, cu flori, lumânări, napolitane şi votcă… Uite că m-au făcut şi pe mine să beau pentru prima oară, doar pentru tine. Şi ţi-am scris în album, aşa cum au făcut-o mulţi. Cu dragoste, umor şi sensibilitate… Ştiu că erai acolo şi râdeai de stangăcia cu care am dat paharul pe gât. Mă aştept oricând să-mi apari în vis cu un live din Rai. Eşti binevenit. Da, cu orice fel de mesaj. Acum sunt mare şi nu mă mai sperii de cuvinte porcoase. Deşi suspectez că pe drum ai renunţat la ele. Te-a amuţit strălucirea sufletului tău bun şi cald. Vezi ce curat şi alb ţi-a aşternut Dumnezeu pe străzi? Fiecare fulg să-ţi fie ghirlande de ghiocei. Ok, gata, să nu devenim prea siropoşi!”, a scris prezentatoarea Roxana Gabor-Iliescu, pe pagina ei de Facebook.
 
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Andrei Gheorghe se află încă la INML, acolo unde va fi incinerat sâmbătă. Atunci când i-au făcut fotografia, jurnalistul i-a rugat pe prieteni să îi spună ”Dumnezeu” pentru căp îi crescuse foarte mult barba. La galeria unde are loc aşa-zisul priveghi, oamenii sunt întâmpinaţi cu votcă, vin şi dulciuri ruseşti. 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×