Povestea CUTREMURĂTOARE din spatele acestor imagini! „Andreea şi Cosmin vin în fiecare dimineaţă la cerşit”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/10/2017, 01:21
Povestea CUTREMURĂTOARE din spatele acestor imagini! „Andreea şi Cosmin vin în fiecare dimineaţă la cerşit” GALERIE FOTO

Un caz de-a dreptul cutremurător a fost făcut public de Veronica Paţulea, o cântăreaţă din Focşani care, în timpul unei plimbări prin oraş, a dat peste trei cerşetori a căror poveste a îndoioşat-o până la lacrimi.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Aş dori sa împărtăşesc ceva cu voi . Astăzi în timp ce mergeam prin oraş am văzut această copilă cu bebeluşul ei în braţe, stătea ghemuită, îngheţată de frig şi nemâncată? Am întrebat o cum de a ajuns aşa, câţi ani are, daca are părinţi, daca are şcoala, unde este tatăl copilului?! Şi mi-a răspuns cu o voce de copil si speriată că are 17 ani. Tatăl copilului e plecat ,a părăsit-o. unul dintre părinţi este decedaţ, iar mama de a doua nu prea o înghite. Plus de asta a dat-o afară în momentul în care a auzit că a rămas gravidă şi a plecat la bunică. Tatăl ei nu s-a opus cu nimic, ci a făcut aşa cum i s-a poruncit. E doar un copil care ţine la piept un pui de om. Am ajutat-o atât cât am putut. Ochişorii acelui copil m-au înmuiat până la oase. Băieţelul se numeşte Nicholas. are 9 luni şi este un îngeraş nevinovat.???? Fata se numeşte Andreea, mai are un fraţior de 9 ani pe nume Cosmin, amândoi vin la cerşit. Vă daţi cu seama, sunt copii care nu au mai pe nimeni şi nu au încotro. Le-am cerut voie sa le fac câteva poze in speranţa că mai sunt oameni cu suflet care vor să îi ajute cu orice. Cât se poate, contează! Mie una îmi este foarte milă de ei. Şi aş fi vrut să îi ajut cu mult mai mult Erau foarte bucuroşi, până şi cel mic trăgea de sacoşă, să bage mânuţa, un semn fără cuvinte pot spune? Vă rog din suflet! Haideţi să îi ajutăm şi poate cineva le poate oferi un trai şi un viitor mai bun!„, a scris Veronica în dreptul imaginilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×