Poveste cu un milionar celebru! Bancherii au crezut că a ajuns la sapă de lemn!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
05/06/2018, 09:46
Poveste cu un milionar celebru! Bancherii au crezut că a ajuns la sapă de lemn! GALERIE FOTO
Poveste cu un milionar

Un milionar din Marea Britanie este personajul principal al unei întâmplări care s-a viralizat pe Internet. Milionarul de origine indiană Reuben Singh s-ar fi dus la o bancă din Londra pentru a lua împrumut 5.000 de lire sterline. Indianul i-ar fi spus bancherului că pleacă într-o călătorie de afaceri în Europa. Pentru a obține împrumutul, Reuben Singh a garantat cu bolidul său de lux, un Rolls Royce care costă un sfert de milion de lire sterline.

”Mașina este parcată pe strada din fața băncii. Am toate actele necesare”, i-a spus Reuben Singh bancherului, conform postării care circulă pe toate rețelele de socializare. Banca i-a acceptat împrumutul, folosind bolidul de lux drept garanție. Directorul băncii și angajații acestuia s-au amuzat copios pe seama bărbatului care a garantat un Rolls Royce de 250.000 de lire sterline, pentru un împrumut de 5.000 de lire sterline. Unul dintre angajații băncii din Londra a parcat mașina în incinta instituției. Două săptămâni mai târziu, Reuben Singh s-a întors și a plătit datoria, cu o dobândă de 15.41 de lire sterline. Curios, bancherul l-a întrebat: ”Domnule, suntem foarte confuzi. Cât timp ați fost plecat, v-am verificat identitatea și am descoperit că sunteți un multimilionar. De ce ați avut nevoie de împrumut?”.

Povestea cu milionarul s-a viralizat

Omul de afaceri i-a răspuns prompt bancherului: ”Unde altundeva în Londra aș putea să îmi parchez mașina pentru doar 15,41 de lire sterline timp de două săptămâni”. Reuben Singh chiar există în realitate și este cunoscut pentru faptul că își asortează culoarea turbanului…cu câte un Rolls Royce!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×