Ponta face și el plângere penală! ”Reprezintă infracțiunea de furt calificat”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/05/2018, 14:05
Ponta face și el plângere penală! ”Reprezintă infracțiunea de furt calificat”
Victor Ponta face și el plângere penală

Victor Ponta amenință Guvernul cu o nouă plângere penală! Fostul păremier spune că va depune și el plângere penală, dacă suma pe care a plătit-o în ultimii 12 ani la Pilonul II de pensii va fi ”furată” de Guvern!

Ponta a mărturisit că a primit aceeași ofertă și el, pe când era premier, tot din partea oamenilor care sunt acum lângă Liviu Dragnea, însă a refuzat!

Ponta face plângere penală, dacă Guvernul va lua banii din Pilonul II de pensii

”Nu sunt de acord de principiu cu folosirea plângerilor penale în luptă politică ( ce a făcut recent Orban am spus deja că este o prostie)-pentru decizii politice ( bune sau proaste) se da socoteală în Parlament și la alegeri. Când vine vorba însă de banii MEI ( și ai dvs) acumulați la Pilonul 2 de pensii lucrurile sunt însă total diferite-acei bani NU sunt ai Statului ci au fost plătiți de mine ( și de toți cei care aveau în 2006 sub 35 de ani) și îmi aparțin/ dacă Guvernul îi va lua de acolo acesta nu este o decizie politică și faptă reprezintă infracțiunea de furt calificat sancționată de Codul Penal!”, a precizat Victor Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×