Ponta face și el plângere penală! ”Reprezintă infracțiunea de furt calificat”

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
21/05/2018, 14:05
Ponta face și el plângere penală! ”Reprezintă infracțiunea de furt calificat”
Victor Ponta face și el plângere penală

Victor Ponta amenință Guvernul cu o nouă plângere penală! Fostul păremier spune că va depune și el plângere penală, dacă suma pe care a plătit-o în ultimii 12 ani la Pilonul II de pensii va fi ”furată” de Guvern!

Ponta a mărturisit că a primit aceeași ofertă și el, pe când era premier, tot din partea oamenilor care sunt acum lângă Liviu Dragnea, însă a refuzat!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ponta face plângere penală, dacă Guvernul va lua banii din Pilonul II de pensii

”Nu sunt de acord de principiu cu folosirea plângerilor penale în luptă politică ( ce a făcut recent Orban am spus deja că este o prostie)-pentru decizii politice ( bune sau proaste) se da socoteală în Parlament și la alegeri. Când vine vorba însă de banii MEI ( și ai dvs) acumulați la Pilonul 2 de pensii lucrurile sunt însă total diferite-acei bani NU sunt ai Statului ci au fost plătiți de mine ( și de toți cei care aveau în 2006 sub 35 de ani) și îmi aparțin/ dacă Guvernul îi va lua de acolo acesta nu este o decizie politică și faptă reprezintă infracțiunea de furt calificat sancționată de Codul Penal!”, a precizat Victor Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×