Ponta dezvăluie cea mai mare înșelăciune: „Pensia mamei a fost înghețată, dar indemnizația mea ca deputat a crescut”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
09/01/2019, 18:46
Ponta dezvăluie cea mai mare înșelăciune: „Pensia mamei a fost înghețată, dar indemnizația mea ca deputat a crescut” GALERIE FOTO
Ponta dezvăluie cea mai mare înșelăcuine a Guvernului Dăncilă - pensii înghețate, indemnizații de deputat mai mari

Victor Ponta dezvăluie cea mai mare înșelăcuine a Guvernului condus de Viorica Dăncilă. În cadrul unei conferințe de presă care a fost organizată la sediul Pro România Gorj, fostul prim-ministru a declarat că pensiile au fost înghețate începând cu 1 ianuarie 2019, în schimb indemnizațiile de deputat au crescut.

Fostul social democrat nu este la primul astfel de atac la adresa PSD. Victor Ponta a avut și pe Facebook reacții la deciziile partidului aflat la putere. „În 2014 – 2016 cu sprijinul Comisarului European Corina Crețu, al echipei sale de la Bruxelles și prin munca celor de la București care au lucrat cu miniștrii Eugen Teodorovici și Marius Nica – România a primit efectiv 10 MILIARDE de euro (bani nerambursabili) care au fost investiți în infrastructură, educație, sănătate, cultură, mediu! Acum, cu ‘Echipa Dragnea’ avem scandal, minciuni, acuzații și scuze penibile – și iar pierdem bani europeni (doar pentru că nu pot fi furați de Teldrum și alte firme ‘prietene’)!”, a scris Ponta pe contul personal de Facebook.

Victor Ponta critică măsurile Guvernului Dăncilă
Victor Ponta critică măsurile Guvernului Dăncilă

Ponta dezvăluie cea mai mare înșelăcuine a Guvernului Dăncilă: pensii înghețate, indemnizații de deputat mai mari

Iar atacurile la adresa guvernanților și a partidului din care a făcut parte, PSD, continuă. Ponta susține că pensiile au fost înghețate de la 1 ianuarie 2019, iar indemnizațiile de deputat au crescut.

„De la 1 ianuarie, pensia mamei mele a fost îngheţată. În schimb, indemnizaţia mea de deputat a crescut. Mi se pare o măgărie, nu că nu vreau, aş vrea şi vor şi Alin (Văcaru n.r.) şi Daniel (Constantin n.r.) să avem indemnizaţii mai mari, dar nu se poate să creşti indemnizaţiile la demnitari şi să îngheţi pensiile sau să îngheţi salariile la cei de la SMURD sau de la spital, de la profesori. Nu doar că nu e social-democrat, e pur şi simplu lipsit de bun simţ. N-au bani să refacem Casa de Cultură de la Târgu-Jiu, dau un exemplu, în schimb au bani pentru partide. PSD ia 100 de milioane de la buget, eu am fost 5 ani şeful PSD, nu-ţi trebuie 100 de milioane, chiar nu-ţi trebuie. (…) E un jaf pur şi simplu, PNL tace că iau şi ei vreo 40-50 de milioane, USR iau şi ei vreo 20”, a declarat Victor Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×