Ponta anunță noi plecări din PSD! ”Cred că se va înscrie Băsescu în PSD”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/05/2018, 19:54
Ponta anunță noi plecări din PSD! ”Cred că se va înscrie Băsescu în PSD”
Ponta anunță noi plecări din PSD!

Fostul premier Victor Ponta anunță că alți trei membri PSD vor părăsi partidul condus de Liviu Dragnea și se vor alătura partidului Pro România, în următoarele zile.

Ponta a declarat miercuri că a vorbit cu preşedintele Comisiei permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, organizarea şi funcţionarea şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, Ion Mocioalcă, iar acesta i-a spus că Pro România nu poate forma încă un grup parlamentar pentru că nu are zece deputaţi care au candidat pe aceeaşi listă. Ponta a susţinut însă că trei deputaţi PSD sigur vor mai veni în formaţiunea sa.

Ponta anunță noi plecări din PSD!

”Am venit cu domnul (Ion – n.r.) Mocioalcă şi mi-a dat o veste foarte bună: mi-a zis că nu putem să ne formăm un grup (parlamentar – n.r.) acum, din punctul lor de vedere, pentru că nu avem zece deputaţi care au candidat pe aceeaşi listă. Deocamdată suntem şapte. Probabil în zilele următoare vom fi zece şi citându-l pe domnul Mocioalcă, depun cerere şi nu mai au motiv să mi-o respingă. Eu aştept mai mulţi, dar trei sigur vin, care au candidat pe listele PSD”, a spus Ponta, la Parlament.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×