Pompier rănit în timpul intervenţiei pentru stingerea incendiului de la azilul de bătrâni din Bucureşti

Gabriel Esanu   
în Hotnews
01/10/2017, 00:06
Pompier rănit în timpul intervenţiei pentru stingerea incendiului de la azilul de bătrâni din Bucureşti

Incendiul de proporţii produs la un azil de bătrâni din sectorul 3 al Capitalei, în zona Mihai Bravu, le-a dat mari bătăi de cap autorităţilor. Pompier rănit în timpul intervenţiei, anunţă Digi 24. Mai multe unităţi au fost de urgenţă în zonă, sâmbătă dimineaţă, dar intervenţia a fost îngreunată de poziţionarea casei afectate.

Aflată pe o străduţă foarte îngustă, şi cu mai multe clădiri în proximitatea, clădirea care a generat focul a fost destul de greu accesibilă. Astfel, flăcările s-au extins şi la mansarda unei case din apropiere, iar mai apoi la un depozit de anvelope aflat tot în zonă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

30 de persoane au fost evacuate din zonă, iar 19 răniţi din azilul de bătrâni au fost imediat transportaţi către mai multe spitale din apropiere. A fost nevoie de aproape două ore până când pompierii au putut anunţa că incendiul a fost neutralizat şi nu mai prezintă nici un pericol.

Un pompier a fost transportat la spital după ce a fost rănit in timp ce actiona pentru stingerea incendiului izbucnit, informează Agerpes. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica, pompierul a fost internat în această unitate medicală dupa ce i-a cazut un obiect în cap în timp ce participa la intervenţie, însa e conştient şi se afla în investigaţii. La acelaşi spital au mai fost internate alte trei persoane evacuate în urma incendiului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×