Doi polițiști din București au fost bătuți de mai multe persoane acuzate de tulburarea liniștii publice

în Stiri de ultima ora
15/12/2019, 14:44
Doi polițiști din București au fost bătuți de mai multe persoane acuzate de tulburarea liniștii publice
Doi polițiști au fost bătuți în București de persoane acuzate pentru tulburarea liniștii publice *foto: antena3.ro

Probleme mari pentru un echipaj de poliție din Capitală care a fost chemată să intervină într-un bloc din sectorul 4 al Capitalei. Aceștia au fost sesizați cu privire la tulburarea liniștii publice, dar au fost bătuți de mai multe persoane când au vrut să aplice legea. Agresorii au ajuns în cele din urmă la secția 16 de poliție, pentru cercetări.

Doi polițiști din capitală au fost bătuți de scandalagii

Totul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 2:00, când Secția 16 a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniștea publică într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției 16 Poliție, care i-au legitimat pe cei care tulburau liniștea publică.

„În urma discuțiilor persoanele au devenit recalcitrante și agresive la adresa polițiștilor, doi polițiști suferind vătămări corporale în urma evenimentului. Persoanele implicate au fost conduse la Secția 16 Poliție, iar la acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, informează Poliția Capitalei, citată de Mediafax.

Ancheta se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×