Polițist filmat în timp ce bate un șofer din Ștefănești! Video!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
15/05/2018, 17:26
Polițist filmat în timp ce bate un șofer din Ștefănești! Video!
Politist filmat in timp ce bate un sofer

Imagini cu un polițist violent s-au viralizat pe Internet! Pe imaginile respective, se vede cum agentul din localitatea argeșeană Ștefănești ia la bătaie un șofer pe care l-a oprit pentru un control de rutină.

Șoferul spune că polițistul i-a cerut șpagă, iar el a refuzat să-i dea. „Eu aveam mașina nouă, abia o cumpărasem, nu avea ce să aibă în neregulă, așa că am refuzat. A încercat să-mi găsească ceva pe la jante, pe la parbriz, nimic. <>, și mi-a bagat mâna pe geam să mi-l ridice. Nu se vede asta, pentru că este un panou în fața mașinii… după care eu am tras autoturismul câțiva metri mai în față pentru că blocasem intrarea la vulcanizare și ne claxonau ceilalți șoferi. Așa a putut să mă acuze că am vrut să fug și astfel au cerut întăriri, dar se vede pe camere că n-am avut nicio intenție.

Polițistul filmat în timp ce bate un șofer ar fi vrut șpagă, susține victima sa

M-au amendat peste 20 de milioane de lei pentru tulburarea ordinii publice. Din contră, am așteptat liniștit 50 de minute în mașină până au venit cu procesul verbal. Scandalul s-a amplificat atunci când am vrut să completez la mențiuni faptul că agentul mi-a solicitat bani. A luat procesul verbal l-a aruncat pe jos, deși în Instanță, a declarat că eu am aruncat procesul pe jos și a început să mă lovească. Se vede clar în imagini, cum colegii lui sar să-l ia de pe mine, păi dacă eu eram cel care îl agresam, nu vă imaginați că săreau 4-5 polițiști, toți ar fi fost pe mine?”, a spus şoferul, potrivit stirideargeş.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×