Polițist atacat în biroul său de un bărbat bolnav de SIDA! ”O să-ți dau sângele meu!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/05/2018, 16:11
Polițist atacat în biroul său de un bărbat bolnav de SIDA! ”O să-ți dau sângele meu!”
Polițist atacat în biroul său de un bărbat bolnav de SIDA

Un polițist din Constanța a fost atacat în biroul său de un bărbat bolnav de SIDA, care a vrut să-l infecteze și pe omul legii! Incidentul șocant a avut loc în cadrul unor auddieri.

Bărbatul bolnav s-a prezentat la poliție într-un dosar în care era parte vătămată. A fost introdus in biroul șefului de post din localitatea Siliștea, însă polițistul a văzut că omul respectiv ar fi vrut să filmeze cu telefonul întâlnirea. I-a cerut să punăm telefonul pe masă, apoi s-a ridicat să-și pună geaca în cui. În acel moment, bărbatul a luat un pix cu care și-a provocat răni la mână, apoi a sărit pe polițist pentru a-l lovi cu pixul respectiv, dar și cu mâna plină de sânge. ”O să-ți dau sângele meu și ție, să ai SIDA, să vezi și tu cum este”, a strigat bărbatul în timpul atacului, potrivit ziuaconstanta.ro.

Bărbatul bolnav de SIDA care l-a atacat pe politist, arestat la domiciliu

Parchetul de pe lângă tribunalul Constanța a cerut și obținut un mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile pentru atacatorul polițistului, care va fi cercetat pentru ultraj și tentativă de transmitere a virusului HIV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×