Circulaţia rutieră, închisă pe A2 din cauza ploii îngheţate!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
18/03/2018, 16:45
Circulaţia rutieră, închisă pe A2 din cauza ploii îngheţate!

Ploaia îngheţată paralizează traficul rutier! Circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Fundulea şi Drajna, este închisă duminică, începând cu ora 13:15, pe ambele sensuri, din cauza fenomenului meteo de ploaie îngheţată care generează apariţia spontană a poleiului, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Fenomenul meteo de ploaie îngheţată este foarte periculos, instalându-se spontan şi afectând semnificativ siguranţa circulaţiei rutiere, avertizează CNAIR, care recomandă ruta ocolitoare: Fundulea – DN 3 – Lehliu – DN 3A – Drajna.

Ploaia îngheţată generează polei 

Reprezentanţii CNAIR acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×