PLANTELE CARE NE UCID. Vampirii energetici pe care îi ţinem în apartament

Alex Bradescu   
în Hotnews
17/09/2017, 00:06
PLANTELE CARE NE UCID. Vampirii energetici pe care îi ţinem în apartament

Nu există om care să nu se fi întâlnit măcar o dată cu un vampir energetic. O persoană care, pur şi simplu, să-l sleiască de puteri. Ştiaţi, însă, că şi plantele pot fi vampiri energetici? Iată care sunt plantele de care trebuie să te fereşti.  Orhideea este deosebit de periculoasă pentru casă în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţa slabă. Pentru aceştia, orhideea funcţionează ca o pompă, absorbindu-le energia.

Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dis-de-dimineaşă şi în timpul nopţii. Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteţi aşeza pe televizor absorbindu-i toată energia negativă. Chiparosul, deşi este un puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în locuinţele noastre (în antichitate era numit arborele morţii).Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Care mai sunt plantele vampir

Tuia, la fel ca şi chiparosul, este plantă vampir. Plasată în camera unde petreceţi mai mult timp, vă poate pune viaţa în pericol. Este important de reţinut că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopţii absorb oxigen şi degajă dioxid de carbon.

În plus, noaptea plantele se eliberează de energia negativă: ciclul lor energetic este programat pe absorbţia diurnă a informaţiei negative şi purificarea nocturnă, prin eliminarea energiei negative. Fireste, nu toate plantele vampiri intra in categoria celor care trebuie tinute departe de casa. Anumite plante, precum ferigile, ii ajuta pe unii iar altora le pot face rau. Totul depinde de sistemul energetic al fiecarei persoane in parte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×