Îl mai ţii minte pe bucătarul lui Teo?! Ce s-a ales de Petrişor şi cum arată acum, la 7 ani după ce s-a retras de la TV

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Reality show
24/11/2017, 15:36
Îl mai ţii minte pe bucătarul lui Teo?! Ce s-a ales de Petrişor şi cum arată acum, la 7 ani după ce s-a retras de la TV GALERIE FOTO

Ştii care este primul master chef al României? Ei bine, l-ai văzut de sute de ori la TV, în urmă cu mulţi ani. Îl cheamă Petrisor Tănăse şi a fost bucătarul lui Teo Trandafir la emisiunea „Teo” de la PRO TV. Este cunoscut publicului ca fiind primul prezentator de emisiuni culinare din România. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Petrişor Tănase îmbătrâneşte foarte frumos. Are aproape 60 de ani, dar arată foarte bine pentru vârsta lui, bucătarul postând de curând o fotografie pe contul său de Instagram. El a devenit celebru datorită apariţiilor în emisiunea pe care Teo Trandafir o realiza la Pro TV. În aceeaşi emisiune s-a făcut cunoscută şi asistenta lui Teo, Tanţa. 

Petrişor Tănase, primul master chef al României! A gătit pentru George Bush

Petrişor a prezentat şi realizat şi alte emisiuni la posturi TV precum ProTV, Prima TV, TVR 2, TVR Internaţional, Acasă TV, Euforia Lifestyle TV. Începând din 2010, Petrişor a ieşit din atenţia opiniei publice, dar nu a stat degeaba! Celebrul bucătar s-a implicat în mai multe proiecte sociale, a scris şi câteva cărţi de bucate, dar a primit şi câteva premii gastronomice. 

Bucătarul care se laudă că a gătit pentru George Bush, Florin Piersic, Ion Iliescu, Adrian Năstase , Steven Seagal şi Silviu Prigoană, se ocupă în prezent de propria academie de artă culinară, pe care şi-a deschis-o după ce a lucrat la mai multe restaurante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×