Peste 100 de pasageri, blocați în tren, în Timișoara, în Ajunul Crăciunului

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 19:06
Peste 100 de pasageri, blocați în tren, în Timișoara, în Ajunul Crăciunului
100 de pasageri, blocați în frig și întuneric în tren!

Ajunul a peste 100 de pasageri al unui tren din Timișoara a fost fost ținut în frig și în întuneric. Un tren Inter Regio 1766 a rămas blocat în Bârzava aproape patru ore. Totul s-a petrecut din cauza unei căderi de tensiune.

Din păcate, călătorii, în orele de așteptare a rezolvării problemelor, nu au avut parte nici de căldură, nici de lumină. În acest context, trenul din Timișoara, care trebuie să ajungă în Iași, a avut o întârziere de mai bine de 5 ore.

Pasageri blocați într-un tren din Timișoara!

Peste 100 de pasageri au rămas blocați într-un tren din Timișoara în Ajunul Crăciunului! Oamenii au rămas înghețați de frig din cauza faptului că nu aveau căldură, de asemenea, lumina nu funcționa nici ea. Mulți oameni din ei au fost nevoiți să se încălească și cu hainele pe care le aveau împachetate în bagaje. Totodată, în județul Brăila, 45 de localități au rămas fără energie electrică din cauza viscolului extrem de puternic, iar mai multe drumuri județene și aproape toate drumurile naționale au fost închise.

100 de pasageri au rămas blocați în tren
100 de pasageri au rămas blocați în tren

Judeţele Buzău, Vrancea şi vestul judeţului Brăila sunt sub cod roşu de ninsoare şi vânt, luni, de la ora 8.30 până la 13.00, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Din nefericire, trei trenuri interregio care aveau peste 460 de călători au fost blocate în cursul zilei de luni, în Brăila, conform Mediafax. ”Sunt circa 460 de oameni în toate cele trei trenuri, au căldură. Există ceva probleme la trenul Făurei – Galați, acolo ar putea să rămână fără căldură. Trenurile sunt blocate pe câmp, iar cei de la CFR iau măsuri să trimită o locomotivă să tragă trenurile în stații”, a declarat Ispectoratul de Urgențe de la Brăila pentru colonelul Ștefan Stoian.  Din păcate, 56 de localități nu dispun de curent electric, potrivit celor spuse de șef al Info Brăila, Alin Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×