Pensiile cresc cu 10%, de la 1 iulie! Cine a făcut anunțul!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
25/05/2018, 17:21
Pensiile cresc cu 10%, de la 1 iulie! Cine a făcut anunțul!
Pensiile cresc cu 10%, de la 1 iulie

Pensiile cresc cu 10%, de la 1 iulie! Anunțul a fost făcut de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici! „Fiecare măsură pe care noi am avut-o în acest an a fost prevăzută în impactul bugetar. Tot ce s-a prevăzut pentru acest an se va realiza”, a spus Teodorovici.

Ministrul Finanţelor a intervenit și în scandalul Pilonului II de pensii și încearcă să îi liniștească pe români! Eugen Teodorovici insistă că ”Guvernul nu suspendă și nu intenționează suspendarea Pilonului 2 de pensii!”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pensiile cresc cu 10%, de la 1 iulie! Pilonul II, analizat

Cu toate acestea, ministrul recunoaște că Executivul face o evaluare a Pilonului II. ”În primul rând se face, cum este normal să se facă după zece ani de la funcționarea unui mecanism, o analiză, o evaluare, o prezinți public. Nu ia nimeni niciun fel de decizie, se va sta la masă cu toți actorii implicați, inclusiv cu administratorii de pensii, inclusiv cu ASF”, a răspuns Teodorovici.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×