Pe el îl ştie toată lumea, dar stai să vezi cum arată NEVASTA lui Dan Capatos. Anunţul făcut după 15 ani de mariaj: „EU ŞI MONICA…”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
16/11/2016, 08:42
Pe el îl ştie toată lumea, dar stai să vezi cum arată NEVASTA lui Dan Capatos. Anunţul făcut după 15 ani de mariaj: „EU ŞI MONICA…” GALERIE FOTO

Dan Capatos şi Monica s-au cunoscut în urmă cu 16 ani, iar în 2002 s-au căsătorit. Toată lumea îl cunoaşte pe charismaticul prezentator, însă în privinţa soţiei sale a păstrat mereu discreţia.

O tipă elegantă, mereu machiată corespunzător şi cu un look fresh, Monica este femeia vieţii „păcătosului”, care înainte de a se cunoaşte cu Dan era implicată ântr-o relaţie foarte serioasă.

„Casnicia noastra este foarte ok, marele nostru avantaj este ca nu suntem gelosi. Nu ne sunam, nu ne controlam, avem încredere unul in celalalt. Si eu si Monica eram prinsi in alte relatii. Ea trebuia sa se casatoreasca peste trei luni. Si-a anulat nunta! Sper sa ne ierte persoanele implicate. Faptul ca suntem de 14 ani impreuna demonstreaza ca atunci nu a fost o toana. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase inainte”, mărturiseşte Dan Capatos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×