Pavel Bartoș, despre familie: ”Principala mea calitate este soția mea!”Cum arată Anca

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 13:15
Pavel Bartoș, despre familie: ”Principala mea calitate este soția mea!”Cum arată Anca GALERIE FOTO
Cum arată soția lui Pavel Bartoș?

Pavel Bartoș a recunoscut nu de puține ori faptul că este un familist convins și că îi mulțumește neîncetat soției sale pentru tot ce are acum și pentru cele 3 fiice. Gazda emisiunii Românii au Talent apare de multă vreme pe micile ecrane și se poate lăuda cu o carieră longevivă și frumoasă atât în teatru cât și în televiziune.  Anca, soția actorului, a ales să țină povestea lor de dragoste și viața de familie într-un spațiu restrâns, departe de ochii curioșilor. CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A-L VEDEA PE BARTOȘ ALĂTURI DE SOȚIE ȘI DE COPII!

„Cel mai important e că toate sunt sănătoase, inclusiv pisica şi căţeluşa. Soţia mea ne-a imu­nizat la timp. În rest, mergem înainte: a­cum suntem la liceu, la şcoală şi la grădiniţă, deci e de treabă”, a povestit prezentatorul de televiziune.

Pavel Bartoș, despre viața de familie: „dacă relaţia dintre soţi e bună, familia merge ca unsă”

Pavel Bartoș a recunoscut secretul familiei sale și povestea de dragoste care stă la baza ei. Se pare că iubirea dintre soți este cea mai importantă, astfel că, după atâția de ani de căsătorie și 3 copii, cei doi se pot mândri cu o relație extraodrinară.„Măi, e greu să fii tată. Punct. Dar, în orice situaţie, condiţia principală e să-ţi iubeşti copilul. Şi, iarăşi, foarte important este să ai grijă să-ţi educi copilul, în spiritul celor şapte ani de acasă, să-i inocu­lezi bunul simţ, res­pec­tul, cinstea…

Pavel Bartoș și soția sa, Anca
Pavel Bartoș și soția sa, Anca

În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă. Cred că re­laţia dintre soţ şi soţie e cru­cia­lă într-o familie: dacă relaţia dintre soţi e bună, e solidă, dacă exis­tă iubire, înţe­le­gere, co­muni­care şi susţi­nere între ei, atunci şi ma­şi­năria familiei mer­­­ge ca un­să. De-asta şi zic: prin­ci­pa­la mea cali­tate e soţia mea!”, a mărturisit Pavel Bartoș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×