Paul Stănescu a demisionat din Guvern. Liviu Dragnea aștepta acest gest

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/11/2018, 18:51
Paul Stănescu a demisionat din Guvern. Liviu Dragnea aștepta acest gest
Paul Stănescu și-a dat demisia din Guvern azi, 26 noiembrie

Vicepremierul Paul Stănescu și-a dat demisia din Guvern, gest pe care Liviu Dragnea îl aștepta. Ministru al Dezvoltării Regionale a anunțat în după-amiaza de luni, 26 noiembrie, că va pleca din Guvernul României, după ce săptămâna precedentă Dragnea a spus că îi așteaptă demisia de onoare. ”În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoștință că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcția de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și administrației publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16495/26.11.2018”, a declarat Paul Stănescu.

În continuare, politicianul a subliniat că nu a urmărit niciun interes personal, dar și că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și îndeplini atribuțiile. ”Am spus-o şi o repet: sunt un om de onoare, responsabil și implicat, nu am urmărit niciun interes personal şi nu m-am agăţat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistențele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcție, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în așa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproșeze!”, a completat ministrul Dezvoltării Regionale.

Paul Stănescu și-a dat demisia din Guvern, gest așteptat de Liviu Dragnea

paul stanescu si-a dat demisia din guvern
Paul Stănescu, la slujba de sfințire a Catedralei Neamului

De asemenea, aesta a mai spus și că în funcția de viceprim-ministrul a încercar să se orienteze spre obiective cu imparct la nivelul populației, iar prioritatea lui a fost reprezentată de investițiile de infrastructură de sănătate, educație, locuire, apă și canalizare. ” Am fost în permanenţă orientat către obiective cu impact la nivelul populației, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru şi ministru al dezvoltării, a fost reprezentată de investiţiile în infrastructura de sănătate, educație, locuire, apă şi canalizare! Cred, în continuare, că ţara are nevoie de unitate și de guvernare responsabilă, le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit, precum şi colegilor din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, alături de care am făcut o echipă extraordinară!”, a încheiat Paul Stănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×