Patru tinere au murit și una este grav rănită, în urma unui accident, la Jibou

Sandra Popescu   
în Poze haioase
18/05/2018, 09:57
Patru tinere au murit și una este grav rănită, în urma unui accident, la Jibou GALERIE FOTO
Patru tinere au murit și una este grav rănită, în urma unui accident grav, la Jibou

Patru tinere au murit și una este grav rănită, în urma unui accident produs la trecerea căii ferate, la Jibou. Cele 5 fete se întorceau de la balul de absolvire, când mașina în care se aflau a fost lovită violent de un tren. Se pare că cea care conducea a ignorat semnalele acustice și luminoase de la nivelul trecerii căii ferate.

Toate cele cinci tinere, cu vârste în jur de 20 de ani, erau studiau la Centrul Universitar Baia Mare. Ele se întorceau de la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice. Sanda Ungur, șoferița de 21 de ani, a încercat să ocolească un drum plin de gropi și a luat-o pe altă variantă decât cea obișnuită, fără să știe că acela va fi drumul care îi va duce prietenele spre moarte.

Patru tinere au murit și una e grav rănită, în urma accidentului de la Jibou

Mădălina Parja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop sunt fetele care și-au pierdut viața în accidentul cumpli. Sanda, singura supraviețuitoare, se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean din Zalău. În prezent, anchetatorii așteaptă rezultatele toxicologice, pentru a stabili dacă fata consumase băuturi alcoolice sau alte substanțe care i-ar fi putut reduce viteza de reacție.

Potrivit oamenilor legii care au ajuns la fața locului, Sanda a ignorat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată. Autoturismul a fost spulberat de trenul R4046, care circula pe ruta Baia Mare-Jibou. În urma impactului foarte puternic, mașina a fost proiectată la câțiva metri distanță, iar 3 dintre victime au fost aruncate efectiv din mașină. Celelalte două tinere au rămas încarcerate în autoturismul grav avariat, fiind nevoie de ajutorul pompierilor pentru a le scoate din mașină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×