Patronul unui important lanț de pizzerii și cofetării a murit într-un accident, pe DN 71. Suma fabuloasă găsită în mașina lui

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
16/07/2018, 14:17
Patronul unui important lanț de pizzerii și cofetării a murit într-un accident, pe DN 71. Suma fabuloasă găsită în mașina lui GALERIE FOTO

Patronul unui important lanț de pizzerii și cofetării a murit într-un accident, pe DN 71 București-Târgoviște. Polițiștii au găsit în mașina lui o sumă importantă, banii aflându-se în două sacoșe de plastic.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Mașina lui Mihai Alexandru s-a răsturnat de 6 ori pe un câmp din Dâmbovița, după ce șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. În Porsche, a fost găsită suma de 37.000 de lire.

Patronul unui important lanț de pizzerii și cofetării a murit într-un accident, pe DN 71

Șoferul era un important lanț de pizzerii și cofetării din Târgoviște, București, Craiova și Pitești. ”În autoturism a fost descoperită o mare sumă de bani, în două sacoşe din plastic, lire în bancnote de 20 şi 50. Se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, precum şi pentru stabilirea provenienţei banilor”, a precizat IPJ Dâmbovița, potrivit Digi24.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×