Te-ai întrebat vreodată cum arată cea mai frumoasă stewardesă din România?

Filon Stan  
înFemei frumoase
16/01/2018, 18:26
Te-ai întrebat vreodată cum arată cea mai frumoasă stewardesă din România?GALERIE FOTO

Este înaltă, are un chip de păpuşă, cu buze perfecte şi ochi superbi, albaştri. Şi, pe lângă toate acestea, este şi foarte săritoare. Te ajută atunci când ai nevoie. Din păcate, intră în fişa postului.

Mulţi bărbaţi care au ajuns într-un avion şi au dat cu ochii de ea ar fi vrut s-o ia acasă, să aibă grijă de ei. Vorbim despre cea mai frumoasă stewardesă  din România!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pasagerii rămân cu gura căscată! Cum arată cea mai frumoasă stewardesa din România

Iulia Bobar a fost un fotomodel cunoscut, cu participări la mai multe concursuri de frumuseţe, cum ar fi Miss Universe România 2013, Miss Transilvania 2015, pe care l-a şi câştigat, sau Miss Eforie 2016. În 2016, Iulia a decis să facă o schimbare majoră în cariera sa şi s-a angajat ca stewardesa la o companie lowcost ce activează în România. Ea nu a renunţat la pictoriale şi a fost fotografiată în câteva ipostaze incendiare, Iulia arătând impecabil în costum de baie.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×