Anchetă pe aeroportul Henri Coandă! Un pasager a murit înainte de decolare!

Filon Stan   
în Hotnews
03/10/2017, 16:37
Anchetă pe aeroportul Henri Coandă! Un pasager a murit înainte de decolare!

Un pasager a murit în avion pe Aeroportul „Henri Coandă”, înainte de decolare. La faţa locului a ajuns de urgenţă o echipă medicală, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea pasagerului.

Potrivit unor surse, pasagerului, un român, a făcut infarct în timp ce se îmbarca în cursa Wizz Air Bucureşti-Pescara, aeronava fiind programată să decoleze la ora 11:30. Echipa medicală a aeroportului a ajuns imediat, iar un echipaj SMURD a sosit la ora 12:20. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea pasagerului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pasager mort pe aeroport, comunicatul companiei WizzAir

“În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea şi a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenţei medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidenţialitate, nu sunt disponibile informaţii în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanţe familiei pasagerului”, precizeaz compania WizzAir.

„Pasagerii au fost debarcaţi şi li se oferă gustări şi băuturi răcoritoare. Aeronava va decola imediat ce autorităţile vor finaliza formalităţile necesare. Deşi situaţia nu depinde de companie, echipajul face toate eforturile necesare pentru a se asigura că întârzierea şi impactul asupra pasagerilor noştri sunt minime”, mai precizează compania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×