Cum arată azi Adriela Morar, partenera lui Smiley din 2006 de la „Dansez”. Cu ce cântăreţ celebru s-a cuplat!

Filon Stan   
în Femei frumoase
04/12/2017, 17:07
Cum arată azi Adriela Morar, partenera lui Smiley din 2006 de la „Dansez”. Cu ce cântăreţ celebru s-a cuplat! GALERIE FOTO

A lăsat cu gura căscată o lume întreagă atunci când a apărut la braţul lui Smiley. Avea picioare lungi, un trup de zeiţă şi nişte ochi care parcă te hipnotiza. Se întâmpla în anul 2006, la emisiunea „Dansez pentru tine”, de la PRO TV. 

După ce a obţinut o proteză auditivă pentru tatăl său, alături de Smiley, frumoasa Adriela Morar a început să iasă cu un prieten bun de-al lui Smiley de la acea vreme. Mai mult, s-a şi iubit cu Piticul, membru al trupei Simplu, din care făcea parte şi Smiley, însă idila dintre cei doi a rămas doar o idilă. 

Partenera lui Smiley de la Dansez pentru tine s-a făcut şi mai frumoasă!

La scurt timp, bruneta a fost văzută la braţul unui medic stomatologic, însă nici această relaţie nu a mers. În prezent, Adriela, ajunsă la 30 de ani, se pare că îşi dedică timpul sportului. Participă la concursuri pe bicicletă şi este instructor de fitness la o sală cunoscută din Bucureşti. Activităţile sportive se văd cu ochiul liber pe trupul tinerei, care arată impecabil!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×