Părinții Lidiei Buble nu l-au cunoscut nici acum pe Răzvan! Motovul este incredibil

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
08/05/2018, 18:40
Părinții Lidiei Buble nu l-au cunoscut nici acum pe Răzvan! Motovul este incredibil

Părinții Lidiei Buble nu l-au cunoscut nici până acum pe Răzvan Simion. Deși au o relație de aproape 3 ani, aceștia au preferat să nu îl întâlnească personal. Nu este o speculație, este chiar mărturisirea făcută de artistă, în cadrul unui interviu.

”Ai mei nu l-au cunoscut pe Răzvan nici până acum. Nu vreau să grăbesc și să presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dură. Are anumite principii. Mi-a spus că vrea să-mi cunoască alesul doar în momentul în care ne căsătorim. Sunt convinsă că în momentul în care îl vor cunoaște pe Răzvan, le va face foarte mare plăcere.” a declarat Lidia Buble într-un interviu acordat revistei OK!

Părinții Lidiei Buble nu îl cunosc pe Răzvan Simion

Chiar dacă nu îl cunosc personal, părinții Lidiei își doresc ce-i mai bine pentru fiica lor care se gândește, cum era de așteptat, și la căsătorie.

„Voi fi o mireasă non-conformistă, normal. Nu știu. Va fi o zi perfectă. Îmi doresc să fie o zi specială alături de familia mea, de prieteni, de oameni dragi. O zi de sărbătoare cu multă distracție și multă voie bună. Cu siguranță va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă. Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoți și câteva sute de verișori. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă 300 de persoane. Când nu e restrânsă, e vorba de o nuntă cu 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta, pe 27 mai, se căsătorește ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitați.”, a mai adăgat Lidia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×