Pare banc, dar nu este! De ce îşi freacă muştele mâinile! Ce plănuiesc ele, de fapt

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/09/2017, 21:18
Pare banc, dar nu este! De ce îşi freacă muştele mâinile! Ce plănuiesc ele, de fapt GALERIE FOTO

V-aţi întrebat vreodată de ce toate muştele îşi freacă mâinile – sau, mai bine spus, membrele din faţă – în momentul în care „aterizează” pe o suprafaţă?! Ei bine, ceea ce pare un obicei extrem de dubios are o explicaţie cât se poate de logică!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Potrivit oamenilor de ştiinţă, muştele sunt cele mai curate fiinţe de pe faţa pământului şi preferă ca. de fiecare dată când intră în contact cu o suprafaţă „străină”, să fie curate. Ceea ce este un lucru bun pentru oameni, ţinând cont de faptul că aceste vietăţi sunt considerate, în general, printre cele mai murdare!

Vorbim despre un veritabil paradox! Opinia populară este că muştele sunt cele mai murdare, dar ele, în realitate, sunt cele mai curate vietăţi. Practic, se spală, aşa că oamenii ar trebui să se roage să facă acest lucru când intră în contact cu pielea lor! Totodată, în momentul în care intră în contact cu o suprafaţă străină, îşi curăţă receptorii olfactivi care, în cazul lor, sunt situaţi la nivelul membrelor din faţă, pentru că le place să simtă cu adevărat lumea din jurul lor! Sunt fiinţe interesante aceste muşte„, este explicaţia oamenilor de ştiinţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×