Paparazzeala verii! Vedeta s-a îmbătat şi a căzut în cap pe stradă! Imaginile ruşinii!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
27/06/2018, 01:16
Paparazzeala verii! Vedeta s-a îmbătat şi a căzut în cap pe stradă! Imaginile ruşinii! GALERIE FOTO

Vedeta TV a petrecut într-un club din fiţe alături de iubitul ei, iar la ieşire s-a prăbuşit peste un copac! Paparazzii au fotografiat cele mai tari imagini ale momentului.

Tânăra Chloe Ferry este obişnuită să se dea în stambă. Asistenta TV şi-a creat imaginea unei dive controversate, care nu ratează nici un moment să îşi facă reclamă, fie ea şi negativă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta s-a îmbătat şi a căzut în cap pe stradă! S-a sărutat cu o altă tânără

Blonda a petrecut într-un club de fiţe din Newcastle, iar băutura i-a venit de hac. La plecarea din locaţie, Chloe a luat o căzătură care va rămâne în memoria paparazzilor! După ce aceştia au fotografiat imaginile ruşinii, pe care le poţi vedea în GALERIE FOTO, ea a încercat să dea o notă amuzantă situaţiei.

Nu este prima dată când asistenta TV calcă strâmb. Nu demult, ea s-a îmbătat într-o discotecă şi a început să se sărute cu o altă femeie, sub privirile neputincioase ale iubitului ei! Şi aceste imagini le puteţi vedea în GALERIA FOTO.

Închide ×