Panică la un loc de joacă. Vizitatori nepoftiți!

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
01/06/2018, 09:12
Panică la un loc de joacă. Vizitatori nepoftiți!

Panică la un loc de joacă. Vizitatori nepoftiți! S-a instalat panica la un loc de joacă din Calafat, județul Dolj, când oamenii au descoperit șerpi cu o lungime de peste un metru chiar în zona de joacă a copiilor.  Șerpii se plimbau nestingheriți printre copii și părinți.

Șerpii s-au instalat ca la ei acasă

Când au observat prezența altor „vizitatori”, părinții au înlemnit, iar copii au început să plângă. Un localnic a scos telefonul mobil şi a filmat momentul, iar doi dintre părinţi au lovit șerpii cu o bâtă, în timp ce copiii țipau și plângeau de frică. Porivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a declarat că nu a existat niciun apel venit din partea cetățenilor cu privire la acest eveniment.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Nu este posibil ca doi șerpi să se plimbe la un loc de joacă! Copiii s-au speriat atât de tare încât au început să plângă”, a povestit un martor citat de ziare.com.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×