Panică într-un club din Constanța. Un tânăr băut a tras cu pistolul din toaleta localului

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 12:15
Panică într-un club din Constanța. Un tânăr băut a tras cu pistolul din toaleta localului
Un tănâr băut a tras cu un pistol din toaleta unui club din Constața

Un tânăr băut a tras cu cu pistolul din toaleta unui club din Constanța. Ulterior, acesta a creat panică. Incidentul a avut loc în jurul orei 06:00, când ultimii petrecăreți s-au panicat auzind focul de armă. Martorii au apelat imediat numărul unic de urgență 112. La locul incidentului au ajuns un echipaj de poliție care a constatat că tânărul se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Conform ziarulconstanța.ro, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a folosit un pistol tip airsoft. ”Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Medgidia, a folosit în toaleta unui club din municipiul Constanța un pistol tip airsoft, trăgând un foc”, a transmis IPJ Constanța. De asemenea, autoritățile au asigurat că nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

Panică într-un club din Constanța. Tânărul băut care a tras cu pistolul din toaleta localului a primit o amendă de 5.000 de lei

panica club constanta tanar a tras cu pistolul
tânărul a fost condus la sediul secției de poliție, a fost sancționat contravențional cu 5.000

Totodată, după ce tânărul a fost condus la sediul secției de poliție, a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei pentru nesăbuința sa. De altfel, acestuia i-a fost ridicat în vederea confiscării, conform prevederilor legale, pistolul tip airsoft.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×