Panică într-un club din Constanța. Un tânăr băut a tras cu pistolul din toaleta localului

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 12:15
Panică într-un club din Constanța. Un tânăr băut a tras cu pistolul din toaleta localului
Un tănâr băut a tras cu un pistol din toaleta unui club din Constața

Un tânăr băut a tras cu cu pistolul din toaleta unui club din Constanța. Ulterior, acesta a creat panică. Incidentul a avut loc în jurul orei 06:00, când ultimii petrecăreți s-au panicat auzind focul de armă. Martorii au apelat imediat numărul unic de urgență 112. La locul incidentului au ajuns un echipaj de poliție care a constatat că tânărul se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Conform ziarulconstanța.ro, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a folosit un pistol tip airsoft. ”Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Medgidia, a folosit în toaleta unui club din municipiul Constanța un pistol tip airsoft, trăgând un foc”, a transmis IPJ Constanța. De asemenea, autoritățile au asigurat că nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Panică într-un club din Constanța. Tânărul băut care a tras cu pistolul din toaleta localului a primit o amendă de 5.000 de lei

panica club constanta tanar a tras cu pistolul
tânărul a fost condus la sediul secției de poliție, a fost sancționat contravențional cu 5.000

Totodată, după ce tânărul a fost condus la sediul secției de poliție, a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei pentru nesăbuința sa. De altfel, acestuia i-a fost ridicat în vederea confiscării, conform prevederilor legale, pistolul tip airsoft.

Închide ×