O mai ştii pe Pamela de România?! Cum arată acum, după ce şi-a operat faţa

Filon Stan   
în Femei frumoase
14/01/2018, 20:00
O mai ştii pe Pamela de România?! Cum arată acum, după ce şi-a operat faţa GALERIE FOTO

O vedeam aproape în fiecare seară pe micile ecrane, invitată pe la diferite emisiuni de can can, însă de mai bine de cinci ani a ieşit din lumina reflectoarelor. Simona Traşcă nu a renunţat însă la pasiunea ei: operaţiile estetice.

A suferit intervenţii chirurgicale multiple, în ultimii ani. Toate menite să o facă şi mai frumoasă. Şi-a mărit buzele, şi-a mărit sânii, ba chiar şi fundul. Ultima operaţie însă a fost una majoră. Focoasa blondă a urcat pe masa de operaţie pentru a-şi modifica faţa! Şi nu pentru că ar fi fost urmărită de serviciile secrete, ci pentru că nu mai era mulţumită de cum arăta.

Pamela de România, ce schimbare! Cum arată Simona Traşcă

Operaţia se pare că a fost un real succes, iar pacienta se declară foarte satisfăcută. A postat mai multe fotografii pe reţelele de socializare, iar fanii ei s-au bătut care să lase mai repede comentarii. Aproape toate au fost pozitive, de genul ”Superbă”/ ”Eşti supersexy”/ ”Super sexy super frumoasa ca întotdeauna îmi place de tine”, fapt pentru care fosta mondenă s-a umflat în piept şi mai tare!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×