Oups! Eroare! Vedete din România îmbrăcate la fel pe covorul roșu

înStiri mondene
25/04/2018, 21:05
Oups! Eroare! Vedete din România îmbrăcate la fel pe covorul roșuGALERIE FOTO
Vedete din România îmbrăcate la fel - 25 de situații pe care nu și le-ar fi dorit

Vedete din România îmbrăcate la fel pe covorul roșu? Ce poate fi mai puțin plăcut pentru o celebritate, decât ca și altcineva să poarte aceeași rochie și aceeași pantofi în public! Vă prezentăm o galerie foto cu cele mai tari apariții ale vedetelor cu aceleași haine.

De când e moda, femeile nu au suportat ca și altcineva să aibă aceeași vestimentație. Mereu au căutat să fie unice, să nu mai fie o altă combinație precum a ei. Iată însă că se mai întâmplă și accidente! Vedetele de la noi au fost surprinse cu aceeași vestimentație, iar ochiul vigilent al fotografilor nu le-a iertat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Am surprins 25 astfel de situații de care ar vrea să fugă orice artistă sau prezentatoare TV din România. Dar cea mai tare ni se pare aceeași ținută purtată de o vedetă la nunta ei, dar și de alta la o simplă întâlnire cu prietenii. Vă lăsăm să o descoperiți! Iată vedetele îmbrăcate la fel!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×