Oscar 2016. Doi români apar în filmele nominalizate la Oscar

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
28/02/2016, 21:36
Oscar 2016. Doi români apar în filmele nominalizate la Oscar

Oscar 2016. Pe lista cu nominalizările pentru ediţia leventedin 2016 a premiilor Oscar se regăsesc şi filmele în care joacă doi români. Filmul lui Paolo Sorrentino, în care joacă românca Mădălina Ghenea, intitulat ”Youth”, se află pe lista nominalizărilor de la premiile Oscar pentru cea mai bună piesă originală (soundtrack) ”Simple Song 3”.

”Youth” spune povestea a doi bătrâni prieteni – un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Totodată, lungmetrajul maghiar ”Son of Saul”, cu actorul român Levente Molnár în distribuţie, se află în cursa pentru cel mai bun film străin.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×