Oreste, mesaj tranșant după ce s-au anunțat proteste: „Alertă de gradul 0”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
21/01/2019, 17:00
Oreste, mesaj tranșant după ce s-au anunțat proteste: „Alertă de gradul 0” GALERIE FOTO
Oreste a transmis un mesaj tranșant după ce s-au anunțat proteste împotriva OUG

Jurnalistul Oreste Teodorescu a postat un mesaj tranșant pe pagina personală de Facebook, după ce s-au anunțat proteste împotriva Ordonanței de Urgență prin care pedepsele date de completele de cinci judecători ale Curții Supreme (ÎCCJ) vor fi anulate. Oreste atrage atenția asupra apropierii politicienilor aflați la putere de Rusia și îndeamnă oamenii să apere democrația în stradă.

„18.00, Piața Victoriei. #rezistam. Alertă de gradul 0! Fiți pregătiți să apărăm România de asaltul furibund al mafiei politice cu rădăcini răsăritene! Democrația și parcursul nostru european, Nord-Atlantic se află într-un pericol imens! Pas cu pas, banda de interlopi politici condusă de Stalin din Teleorman capturează toate instituțiile statului de drept: Justiția, Armata, Internele… Iuda Tudorel îi netezește calea, în complicitate cu Politrucii de la CCR pentru funcția de premier!”, și-a început Oreste Teodoreste mesajul de pe Facebook.

Mesajul postat de Oreste pe Facebook
Mesajul postat de Oreste pe Facebook

Oreste a transmis un mesaj tranșant după ce s-au anunțat proteste împotriva OUG

„Au mai rămas în picioare doar Președintele, Serviciile și o parte din ce în ce mai restrânsă din media! Liderii opoziției sunt interziși în aproape toate emisiunile tv importante, mogulii se întâlnesc printre samovare și conspiră la organizarea de carteluri și partide balama cu scopul precis de a muta axele politicii interne și externe pe meridianele autocrațiilor de tip Erdogan-Putin-Xi. Protestele în stradă și rezistența conștiințelor rămân, din păcate, singurele redute în calea ciumei roșii, însetate de putere absoluta și resurecție a infractorilor care devin oastea de strânsură a PSD-ALDE-UDMR.

Fraților, ne așteaptă o iarnă mai fierbinte decât în 2017 și mai contondentă decât anul trecut ! Cine are dragoste de țară să înțeleagă că din acest Război nu poate ieși învingător decât acela care luptă pentru principii și idei! Așadar, la luptă!”, a mai scris Oreste, după ce pe rețelele de socializare au fost anunțate proteste în Piața Victoriei. Oamenii sunt nemulțumiți de anunțul făcut de ministrul Justiției, Tudorel Toader, care a precizat că vrea OUG pentru anularea pedepselor date de completele de cinci judecători ale Curții Supreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×