Au vrut să se facă frumoase în altă ţară, dar au avut probleme grave la întoarcere!

Filon Stan   
în Galerie foto
15/10/2017, 12:58
Au vrut să se facă frumoase în altă ţară, dar au avut probleme grave la întoarcere! GALERIE FOTO

Au vrut să se facă frumoase, dar au uiat că trebuie să treacă pe la frontieră! Trei chinezoaice care au călătorit în Coreea de Sud pentru a-şi face operaţii estetice la faţă au avut parte de o surpriză foarte neplăcută când au vrut să se întoarcă acasă. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

După intervenţii, cele trei femei au vrut să se întoarcă acasă, doar că la aeroport au fost oprite de angajaţii de la securitate pentru că arătau complet diferit faţă de pozele din paşapoarte, scrie Daily Mail. Conform unei imagini surprinse de un martor şi publicată pe internet pe 8 octombrie, femeile aveau feţele umflate şi erau bandajate pe cap. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Acestea, alături de multe alte persoane din China, au călătorit în Coreea de Sud, la începutul lunii, pentru operaţii estetice, având mai multe zile libere cu ocazia Zilei Naţionale a Chinei.

Unele spitale din Coreea de Sud oferă certificate femeilor din străinătate care şi-au făcut operaţii estetice pentru a se putea întoarce acasă. Motivul este faptul că în urma intervenţiilor pacientele sunt de nerecunoscut. Cele mai multe au ochii mai mari, nasul mai mic şi bărbia mai pronunţată decât în fotografiile din paşaport, astfel încât ar putea avea probleme la ieşirea din ţară. Pentru a preveni acest lucru, conducerea unor spitale a decis eliberarea unor certificate care să ateste că este vorba despre aceeaşi persoană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×