Omul cu trei fețe! Ultimul transplant este un succes!

în Stiri mondene
01/05/2018, 10:00
Omul cu trei fețe! Ultimul transplant este un succes! GALERIE FOTO
Omul cu trei fețe

Omul cu trei fețe trăiește în Franța. Are 43 de ani și a suferit de o boală foarte rară, care i-a degradat ireparabil formele feței. Atât de mult l-a afectat boala neurofibromatoză de tip 1 (maladia von Recklinghausen), încât efectiv a rămas fără chip. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Primul transplant a venit în 2015 și a fost unul cu succes. Corpul a acceptat noul organ, iar Jerome Hamon a povestit totul în cartea ”L-ai văzut pe domnul?”. Din păcate, o banală răceală tratată cu un  antibiotic incompatibil cu tratamentul său imunodepresor. Fața i s-a umflat și aproape că i-a căzut. Două luni a stat fără față, la reanimare.

Omul cu trei fețe este încă spitalizat

A urmat un nou transplant. Donatorul a fost un tânăr de 22 de ani care a suferit un accident rutier. Organul a fost primit de corp, iar transplantul pare a fi un succes. Este încă spitalizat şi după trei luni de la operaţia pe care a suferit-o la Paris, dar deja a apărut în public cu noua fizionomie. Faţa este încă imobilă şi căzută, încă nu s-a „mulat” pe formele craniului, dar medicii sunt foarte încrezători.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×