Anunţ de ultimă oră făcut de Olguţa Vasilescu despre salariile celor din mediul privat

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/02/2018, 13:59
Anunţ de ultimă oră făcut de Olguţa Vasilescu despre salariile celor din mediul privat

Companiile din mediul privat mai pot apela la varianta acordarii de bonusuri, in loc de marire salariala, pana la data de 31 martie 2018, iar ulterior acesti angajatori trebuie sa inregistreze in Revisal contractele cu actele aditionale care sa prevada noul brut, a declarat, luni, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la finalul Consiliului National al Confederatiei Nationale a Sindicatelor Libere din Romania (CNSLR) Fratia.

„Pana pe data de 31 martie, companiile din mediul privat pot sa acorde bonificatii. Pana in data de 31 martie, ei (angajatorii din privat, n.r.) vor trebui sa vina cu actele aditionale, cu contractele de munca, sa le introduca in Revisal si atunci, obligatoriu, vor trebui sa transforme cheltuiala totala a angajatorului de anul trecut in noul brut. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Stim ca se prefera bonusurile si ca, din punct de vedere fiscal, este mai bine pentru ei, dat pot sa faca acest lucru pana la 31 martie. Oricum, vor trebui sa respecte prevederile noului Cod Fiscal„, a spus Vasilescu.

Sursă: www.stirilekanald.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×