Ofrandă adusă Satanei! Fapta sa i-a șocat chiar și pe procurori!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
11/06/2018, 11:06
Ofrandă adusă Satanei! Fapta sa i-a șocat chiar și pe procurori!
Ofranda adusa Satanei

Crimă oribilă în India! Un bărbat a oferit drept ofrandă Satanei chiar pe fetița lui de patru ani! Incidentul s-a petrecut în Jodhpur. După ce trupul micuței a fost găsit de mama ei, oamenii legii au pornit în căutarea autorului crimei.

Două zile mai târziu au aflat că tatăl ei este, de fapt, cel care i-a luat viața. Nawab Ali Qureshi, în vârstă de 26 de ani, și-a recunoscut ulterior crima.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bărbatul a fost arestat după ofranda adusă Satanei

”Îmi iubeam copilul mai mult decât propria viață. I-am oferit Satanei fiica mea ca un sacrificiu”, a spus omul în fața polițiștilor, scrie hindustantimes.com. Potrivit oamenilor legii, Qureshi și-a luat copila de la bunica ei, miercuri. A hrănit-o cu dulciuri și fructe și a dus-o acasă. În acea noapte, când restul familiei dormea, el a trezit-o pe fetiță și adus-o în afara casei. I-a citit o rugăciune, apoi i-a tăiat gâtul. Bărbatul l-a invocat pe ”Satana” în fața polițiștilor, spunându-le că demonii l-au provocat să facă acest gest.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×