GAFA MONDIALĂ a Oanei Zăvoranu la TV! Cea mai ruşinoasă din viaţa ei! A făcut intenţionat şi s-a văzut TOT! Telespectatorii au rămas şocaţi! Era totul live! FOTO

Andrei Trifan   
in Femei frumoase
06/12/2017, 15:50
GAFA MONDIALĂ a Oanei Zăvoranu la TV! Cea mai ruşinoasă din viaţa ei! A făcut intenţionat şi s-a văzut TOT! Telespectatorii au rămas şocaţi! Era totul live! FOTO GALERIE FOTO
Îmbrăcămintea a fost prea mică, iar telespectatorii au cunoscut-o mult mai bine pe oana Zăvoranu, chiar dacă a încercat să se acopere cu mâna! 
 
S-a întâmplat în timpul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena 1, „Un show păcătos”. Diva dădea proba pentru postul de asistentă TV!
 
Oaza Zăvoranu, dans lasciv încheiat cu vedere la bustul gol!
 
Oana a început să danseze, a început să se mângâie, s-a atins excesiv de mult, apoi s=a întâmplat inevitabilul. Snurul a cedat, iar vedeta şi-a arătat sânii tuturor celor care se aflau în faţa micilor ecrane!
 
 

Ştirea MOMENTULUI

Furtună în Capitală! Ultimele avertismente ale meteorologilor

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.