Oare s-a uitat în oglindă înainte?! Alexandra Stan a făcut-o de oaie în timpul unui concert din Roma

Filon Stan  
înMonden
02/12/2017, 15:12
Oare s-a uitat în oglindă înainte?! Alexandra Stan a făcut-o de oaie în timpul unui concert din RomaGALERIE FOTO

Succesul în muzică merge la braţ cu sex-appealul şi Alexandra Stan ştie foarte bine acest lucru. Uneor însă, din dorinţa de a „da” cât mai bine pe scenă, cântăreaţa exagerează!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Aşa s-a întâmplat în timpul concertului susţinut în clubul Faraon din Roma. Fanii ei, atât italieni cât şi români stabiliţi în Cizmă, s-au îngrămădit pentru a o vedea. Şi au primit mai mult decât se aşteptau, Alexandra punând în scenă un show erotic demn de orice gală de gen.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Românca a ales o vestimentaţie puţin spun curajoasă: o pereche de pantalonaşi foarte scurţi, de blugi, şi o bluziţă de transparenţă maximă, prin care i s-au văzut fără nicio jenă sânii. Asta pentru că nu a purtat sutien, un accesoriu la care Alexandra Stan renunţă din ce în ce mai des în ultima perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×