Oana Zăvoranu dă lecții de viață și succes! ”This is why I am, who I am!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/05/2018, 16:35
Oana Zăvoranu dă lecții de viață și succes! ”This is why I am, who I am!”
"La Mulți Ani Oana! Să fii exact cum ești acum, să nu schimbi nimic, să îți dai zilnic flori în oglindă, pentru că meriți, ,să spui mereu ce ai de spus, sincer și răspicat, să fii un exemplu pentru oameni, că de aceea ești atât de iubită, să fii corectă cu tine și cu alții, acidă atunci când trebuie, sentimentală cu cine iubești tu mai mult, îndrăgostită până peste cap de soțul tau, încrezătoare în cele cinci-sașe persoane, care știi că sunt trup și suflet lângă tine, să ai succes în tot ce ți-ai propus, să ajungi acolo unde visezi ,și să faci ce îi place sufletului tău... și an de an să evoluezi spiritual, mental, financiar, și pe scara valorilor pe care singură ți le-ai stabilit, acolo sus...

Oana Zăvoranu dă sfaturi de viață! Frumoasa mondenă a postat pe Facebook un mesaj în care le explică prietenilor ei virtuali cum a ajuns ea să aibă succes în viață, dar și ce a făcut atunci când a fost greu încercată.

„Viaţa este mult mai frumoasă în momentul în care ştii ce vrei, ai un plan în viaţă, nu îţi place să-ţi iroseşti timpul cu cretinisme, şi te focusezi pe ceea ce, cu adevărat contează pentru tine! E necesar să înveti din greşeli şi sa nu le mai repeţi, să ştii să te ridici daca eşti vreodată căzut, şi să mergi mai departe cu capul sus, mândru că te-ai putut ridica, spre marea surprindere a gloatei flamânde, care te-ar fi vrut la pământ, ca să te poată devora.

Oana Zăvoranu dă lecții de viață și succes!

Asta înseamnă adevărata putere, asta înseamna să te iubească cineva acolo sus, atât de mult, încat să îţi dea forţa interioară necesară de a deveni mai puternic decât ai fost la început… Asta este lecţia mea… mi-am iînvăţat-o, însuşit-o şi aplicat-o! This is why I am, who I am!”, a scris Oana Zăvoranu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×