Oana Sîrbu suferă de frig „cronic” după turneele din tinereţe

în Reality show
22/03/2018, 12:41
Oana Sîrbu suferă de frig „cronic” după turneele din tinereţe
Oana Sîrbu are 49 de ani, dar nimeni nu-i dă vârsta reală. Cântăreaţa are câteva reguli foarte bine stabilite atunci când vine vorba despre cum se menţine în formă. „Am grijă de mine: sunt o tipă destul de organizată în programul zilnic, sunt cu băgare de seamă în privinţa hranei, deşi îmi permit răsfăţuri dulci, ori de câte ori am poftă şi, din fericire, fără repercusiuni asupra siluetei: încă din liceu, fluctuaţiile mele de greutate sunt mici, de 3 kilograme în plus sau în minus”, detaliază artista.
 
În ce priveşte rutina de înfrumuseţare, Oana Sîrbu nu exagerează. „Mă odihnesc pe măsura necesităţilor trupului meu, mă dau şi eu cu o cremă pe faţă, mai fac şi puţin sport, merg la înot, la yoga, la pilates… Însă nu fac nimic ieşit din comun, îngrijirile mele sunt aceleaşi pe care le practică orice femeie de bun simţ: nu urmez o dietă strictă, nu iau nu ştiu ce pilule magice, nu folosesc nu ştiu ce creme-minune”, adaugă Oana Sîrbu. 
 
Pe de altă parte, anii de turnee din tinereţe au lăsat urme. „Eu am în spate trei decenii de carieră şi nu întotdeauna timpul fizic mi-a permis să mă ocup de mine cu constanţă. Ce să mai zic de condiţiile în care călătoream în trenuri îngheţate, în autocarele Filarmonicii din Ploieşti, care se stricau mereu în drum, cântam în săli unde era la fel de frig ca afară, în oraşe mai mari sau mai mici unde, oricum, toată lumea făcea foamea, şi nici noi, artiştii, nu aveam de unde să ne cumpărăm ceva de mâncare… Mie, de-atunci, aşa de tare mi-a intrat frigul în oase, că şi azi sufăr teribil peste iarnă: când ies din casă, umblu înfofolită, când sunt acasă, am caloriferele deschise la maximum, iar când plec în va¬canţă, fie aleg destinaţii însorite, fie mă interesez de sistemul de încălzire al hotelului. Dacă se poate să am şi un şemineu în cameră, e perfect!”, detalia artista. Cântăreaţa, care pare neatinsă de timp, are un fiu, Alex.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×