Oana Roman știe de ce nu vrea Vicenzo Castellano să-i acorde divorțul Antoniei!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
04/05/2018, 13:24
Oana Roman știe de ce nu vrea Vicenzo Castellano să-i acorde divorțul Antoniei!
Oana Roman știe de ce nu vrea Vicenzo Castellano să-i acorde divorțul Antoniei

Oana Roman știe de ce nu vrea Vicenzo Castellano să-i acorde divorțul Antoniei! Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii sale despre modul cum a cunoscut-o pe Antonia, dar și pe Alex Velea.

”Pe Antonia o știu de când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano, iar pe Alex l-am cunoscut când cânta cu Connect-R. Antonia s-a măritat cu Vincenzo când era foarte tânără și a făcut un copil, apoi lucrurile s-au stricat. Ea nici până în ziua de azi nu a reușit să finalizeze acest divorț.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vicenzo Castellano nu vrea să-i acorde divorțul Antoniei pentru a nu pierde copiulul

Antonia nu are cum să ceară custodia fetiței sale pentru că este încă măritată cu Vincenzo Castellano. Când divorțul se va termina Antonia poate cere custodia fetiței și poate chiar câștiga procesul. Lucrul cel mai ciudat care s-a întâmplat a fost că băieții lui Alex Velea s-au numit Castellano. Alex Velea a câștigat recent procesul. Săracul Alex a fost nevoit să se lupte în instanță pentru ca un judecător să recunoască faptul că sunt băieții ei.

Această situație există doar pentru că Vincenzo Castellano nu vrea să-i acorde divorțul Antoniei și nu înțelege că femeia asta și-a făcut o altă viață lângă alt bărbat și trebuie să-i dea voie să-și trăiască viața. Sper că omul acesta să înțeleagă și să o lase să-și trăiască viața”, a spus Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×