Soţul Oanei Roman nu mai e şomer. Ce job şi-a găsit Marius Elisei

în Reality show
21/03/2018, 12:28
Soţul Oanei Roman nu mai e şomer. Ce job şi-a găsit Marius Elisei
Oana Roman se ocupă de promovarea unor localuri din Bucureşti şi are o emisiune online pentru o revistă, iar Marius a prins un post de şofer, la o florărie. El şi-a luat munca în serios.  Marius Elisei s-a chinuit ani trei să-şi găsească un loc de muncă, fiind presat la greu şi de soţia sa, Oana Roman, cu atât mai mult cu cât venise pe lume şi primul moştenitor, Izabela, acum în vârstă de trei ani. 
 
El şi-a încercat norocul, în 2014, şi în Anglia, pe şantierul unui văr, însă după câteva luni a revenit în ţară, nemulţumit de condiţii. 
După îndelungi chinuri şi zeci de CV-uri trimise firmelor, iată căare un job. Şi chiar se ţine de treabă, livrând buchetele ireproşabil „Marius este foarte încântat, foarte fericit şi îi place foarte tare că lucrează cu oameni tineri, de vârsta lui! Se simte în largul lui acolo şi, de aceea, pot să spun, cu mâna pe inimă, că este mulţumit, este chiar încântat”, susţine Oana Roman. 
 
Se pare că tânărul se va ţine de jobul care îl mulţumeşte. Cel puţin aşa susţine soţia lui. „Soţul meu este fericit că lucrează cu flori, fiindcă, Doamne, ce poate fi mai frumos decât atât?”, spune Oana Roman.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×