Oana Roman atacă dur Biserica Ortodoxă Română: ”Nu cred în popi și în bisericile astea sinistre!”

Oana Roman a lansat un atac dur către Biserica Ortodoxă Română, după ce Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită duminică, 25 noiembrie. Aproximativ 30.000 de oameni din toată ţara au luat parte la manifestaţia religioasă, iar Oana Roman a ţinut să precizeze că nu crede în biserici.

Chiar dacă este credincioasă, după cum chiar ea a mărturisit, Oana Roman se aşteaptă ca lumea să-i sară în cap după ce a spus că aceste „biserici sunt sinistre”: „O să-mi sară toată lumea în cap, dar eu cred în Dumnezeu, nu cred în popi şi în bisericile astea sinistre. Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea.

Oana Roman, la cununia cu Marius Elisei

Oana Roman atacă dur Biserica Ortodoxă Română

De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am nici un merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte!

Mulți ani am crezut, apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi. Mă gândesc să vă dau întâlnire la un mic seminar în care să încercăm împreună să întelegem cum să scăpăm de complexe pentru a putea trăi în armonie”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

Catedrala României a fost sfinţită duminică, 25 noiembrie 2018

La evenimentul de duminică, 93 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, după ce li s-a făcut rău în timp ce aşteptau la coadă, pentru a intra în Catedrală. Din acestea, şase persoane au fost transportate medical. Oana Roman critică Biserica Ortodoxă Română, dar spune că ea crede în Dumnezeu.