Cum arată acum Oana Frigescu, la 5 ani după ce a fost concediată şi a dispărut de la TV

înFemei frumoase
05/01/2018, 18:00
Cum arată acum Oana Frigescu, la 5 ani după ce a fost concediată şi a dispărut de la TVGALERIE FOTO

O vedeam în fiecare seară la televizor, ne aducea veşti proaste, în general, dar în ultima perioada nu s-a mai auzit nimic despre ea. Oana Fringescu se pare că a trecut de perioada tumultoasă din viaţa ei.

Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 a trecut printr-un divorţ dureros şi la propriu şi la figurat, în anul 2011! Jurnalista şi-a acuzat atunci soţul că a agresat-o de multe ori, chiar şi când era gravidă cu fetiţa sa, Maria. Necazurile sale au escaladat odată cu demiterea sa din postul de prezentator. Nu şi-a mai găsit loc în niciun proiect de televiziune.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Oana Frigescu în 2018! Cum arată acum fosta ştiristă

Acum însă se pare că şi-a revenit, chiar dacă a pus câteva kilograme în plus şi nu mai pare atât de elegantă precum era când lucra în televiziune.  A pus la punct o afacere cu bijuterii făcute manual, iar soarele se pare că a răsărit şi pe strada fostei ştiriste. Mai mult, se pare că are o relaţie decentă acum şi cu tatăl fetiţei sale, care o vede pe micuţă de câte ori doreşte.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×