Oana Cojocaru, probleme cu rochia mult prea scurtă! Ce au văzut cei aflați la eveniment!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
21/06/2018, 15:16
Oana Cojocaru, probleme cu rochia mult prea scurtă! Ce au văzut cei aflați la eveniment! GALERIE FOTO
Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au dezmințit zvonurile care vorbeau despre despărțirea lor. Cei doi amorezi spun că se iubesc fix ca la începutul relației.

Oana Cojocaru, iubita lui Irinel Columbeanu a întors toate privirile la utimul eveniment la care a participat cu iubitul ei. Oana Zăvoranu și-a lansat propriul parfum, iar cei doi îndrăgostiți au participat la eveniment. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Oana s-a făcut remarcată cu trupul ei foarte bine pus în evidență de hainele alese. Iubita lui Irinel a ales să poarte o rochie scurtă, care îi punea în valoarele picioarele de gazelă, care păreau să nu se mai termine.

Oana Cojocaru, probleme cu rochia mult prea scurtă

Decolteul a fost însă o adevărată încântare pentru cei prezenți la evenimentul monden. Tânăra de 21 de ani a avut însă mici probleme organizatorice. Rochia scurtă se tot ridica, probabil de la privirile bărbaților prezenți la eveniment, iar tânăra a fost nevoită să tragă de rochie în jos toată seara, pentru a nu lăsa la vedere ceea ce doar Irinel poate vedea, în ultima perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×