„Proştii anului!” Cum s-au fotografiat patru bărbaţi în toată firea! Puteau fi devoraţi în orice moment!

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 12:35
„Proştii anului!” Cum s-au fotografiat patru bărbaţi în toată firea! Puteau fi devoraţi în orice moment! GALERIE FOTO

Patru bărbaţi maturi din Australia au şanse reale să primească titlul de „proştii anului”! Cei patru prieteni au inotat în zona unde o femeie a fost mâncată de un crocodil şi, mai mult, au intrat chiar în capcana pusă de autorităţi pentru crocodilul mâncător de oameni. Cei patru au fost pentru câteva minute momeală vie! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Fotografiile cu bărbaţii care înoată în jurul capcanei şi apoi intră în ea în Port Douglas au făcut înconjurul lumii şi au lăsând-o perplexă pe Julia Leu, primarul Douglas Shire. “Sunt şocată, este un comportament incredibil de stupid şi de periculos. Mă întreb dacă nu cumva tipii ăştia îşi doresc premiul pentru idioţii anului sau idioţii secolului”, a declarat Julia Leu. Imaginile îi arată pe bărbaţi jucându-se prin apă şi stand în capcana din port, nu departe de locul unde un crocodil a răpit şi ucis luna această o femeie de 79 de ani. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Oamenii din capcana pentru crocodil au devenit vedete peste noapte

Ministrul pentru mediu din Queensland, Steven Miles, s-a declarat şi el stupefiat: “Serios? Carnea pe care o punem în aceste capcane este momeala. Pentru crocodili. Nu înotaţi în ele! este prostesc şi ilegal. Se pare că au înotat pe sub semnul care arată că este ilegal să umbli la această capcană şi s-au pus efectiv unde noi punem momeala.

Am văzut câteva chestii nebuneşti în mandatul meu de ministru al mediului, mai ales când e vorba de crocodili, dar asta le depăşeşte pe toate”, a spus el. Miles a adăugat că e o tâmpenie să înoţi în jurul capcanelor pentru crocodili, însă nu e ilegal: “Nu putem să facem ilegal tot ce e stupid”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×