Imagini INCENDIARE! Vedetă de la „Ferma Animalelor”, REGINA videochatului!

Răzvan Scarlat   
în Hotnews
15/03/2015, 13:12
Imagini INCENDIARE! Vedetă de la „Ferma Animalelor”, REGINA videochatului!

“Ferma Vedetelor” este un reality show difuzat pe Pro TV care va prezenta telespectatorilor faţa nevăzută a 12 vedete şi va arăta cum vor face faţă provocărilor inedite de zi cu zi.

Noua producţie va urmări timp de trei luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat şi lipsit de confortul stilului de viaţă modern. Una dintre vedetele care participă la show este Corina, soţia lui Marian Drăgulescu. Pentru că a învins în cele două runde „Pune potcoava în cui” şi „Taie-i craca”, soţia lui Marian Drăgulescu a rămas în fermă.

Scandal la nivel înalt. Imagini EROTICE cu soţia unui politician. A fost fotografiată în ipostaze INDECENTE

FOTO / Cum arată Vica Blochina fără pic de machiaj

DOLIU! ANDREEA ESCA, ÎNDURERATĂ DE O VESTE TRAGICĂ!

 GIGI BECALI, ANUNT BOMBA DIN PUSCARIE!!! “VAND STEAUA!!!” VEZI IN CE CONDITII!!

A făcut show-uri erotice pe internet, acum e vedetă Pro TV

Blonda nu este, însă, deloc o sfîntă. Corina a fost o veterană a videochat-urilor erotice, unde cîştiga pînă la 2.500 de euro lunar. Deşi provine dintr-o familie bună şi este absolventă a două facultăţi, ASE şi SNSPA, soţia gimnastului a fost atrasă, în adolescenţă, de cîştigurile uşoare şi rapide şi a ales să se dezbrace pentru bani. De altfel, există informaţii că Marian a cunoscut-o pe Corina după ce a văzut-o la treabă pe unul dintre site-urile erotice. O serie de poze cu Corina în timp ce practica videochat-ul au intrat în posesia jurnaliştilor de la CANCAN în urmă cu mai mulţi ani. Blonda a renunţat, însă, la meseria pe care a îmbrăţişat-o în adolescenţă, graţie faimei de care se bucură în urma relaţiei cu gimnastul român.

Fosta amantă a lui Marius Niculae, aproape goală în mijlocul străzii

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ în dormitor! “Îmi PLACE!”

Imagini NUD cu amanta lui Lucian Sănmărtean!

Gigi Becali, surpriză URIAŞĂ acasă! Mama lui a izbucnit în LACRIMI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×