O vedeai seara la TV şi nici nu ziceai că a însărcinată! BOMBĂ în showbiz-ul din România: A născut în mare secret

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/09/2017, 22:36
O vedeai seara la TV şi nici nu ziceai că a însărcinată! BOMBĂ în showbiz-ul din România: A născut în mare secret GALERIE FOTO

Minunile se întâmplă şi se întâmplă tocmai atunci când te aştepţi cel mai puţin. Sau deloc! Acesta este şi cazul Gretei Răchită, una dintre cele mai controversate concurente din istoria emisiunii „Masterchef”.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Greta a participat la show-ul de la PRO TV în 2014 şi a lăsat o ţară întreagă cu gura căscată. Cântărea doar 42 de kilograme – la 1.70 metri înăţime – şi a fost poreclită de presa tabloidă „anorexica de la Masterchef”. După încheierea concursului, s-a măritat cu un italian, pe nume Andrea Salvo, dar, în scurt timp, viaţa ei avea să se transforme într-un coşmar, medicii anunţând-o că nu poate rămâne gravidă.

Iată însă că marea minune s-a produs! Greta a ţinut totul ascuns până acum, dar, zilele trecute, a adus pe lume un băieţel pe care a decis să îl numească Adriano. Micuţul are 3,4 kilograme şi, din fericire, este complet sănătos, primind la naştere nota 10 din partea medicilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×